In samenwerking met Orkater: Een Pure Formaliteit

Een beroemde schrijver wordt verdacht van een mysterieuze moord. Gaandeweg de verhoren ontstaat er een bijzondere band tussen hem en zijn ondervrager, die een groot bewonderaar van hem blijkt te zijn. Beiden mannen leggen hun ziel bloot, maar dan neemt het verhaal een bizarre wending…
  
Topacteurs Pierre Bokma en Porgy Franssen staan voor het eerst samen op toneel in een verhaal over twee mannen die elkaar onder de meest ongewone omstandigheden op de diepst mogelijke wijze leren kennen. Een Pure Formaliteit is gebaseerd op de Italiaanse film Una pura formalita van Giuseppe Tornatore. Componist Micha Hamel en regisseuse Sarah Moeremans maken een muziektheatervoorstelling met vier acteurs, blokfluit- en dudukspeelster Raphaëla Danksagmüller en de 8 cellisten van Cello8ctet Amsterdam.

In samenwerking met Oorkaan: Cellostorm

Een muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Duif is eenzaam en gaat op zoek naar vrienden. Duif vliegt over oerwouden, steppen, zeeën, woestijnen en beleeft grote avonturen met vreemde vogels en rare snuiters. Maar een vriend vindt ze niet. Winden voeren haar mee naar waar het koud is. Bibberend, moe en heel alleen strijkt Duif neer in de sneeuw op de Noordpool. Dat klinkt treurig, maar het komt wel eens voor dat er zomaar iets onverwachts gebeurt…Een beeldende voorstelling over eenzaamheid en vriendschap, zonder woorden maar met veel humor. Met muziek uit de hele wereld van Schubert, Adams, Waldteufel, Glass, Piazzolla en nog veel meer. In een regie van Dagmar Slagmolen.